dissabte, 10 de desembre del 2011

Fira de Santa Llúcia

Hem anat a passejar pels voltants de la Catedral de Barcelona.

La idea era acostar-nos a la Fira de Santa Llúcia per ensenyar als nens l'ambient nadalenc que s'hi respira !!


Hem mirat amb molta atenció les paradetes de figures del pessebre (és el que mes els ha agradat als nens). I és que hi ha autèntiques "virgueries" !!!




Hem vist caganers i "troncs-tió" per tot arreu !!!

I sobretot el que mes hem vist ha estat gent !!! La passejada ens ha agradat però hi havia massa gent, i a nosaltres les aglomeracions cada vegada ens agraden menys.
Hem après una cosa de cara a l'any vinent, i és que és molt millor anar-hi cap a les 20.30. A aquesta hora hi ha quatre gats, i  la Fira comença a tancar a les 21.00, tens mitja hora per fer una passejada tranquil·la, més que suficient !!! 

Per acabar la tarda, hem berenat al Carrer Petritxol, al costat de la Catedral (és el carrer que va de la Plaça del Pi a Portaferrissa). Hi ha un parell de granges de tota la vida, Dulcinea i La Pallaresa, on fan unes xocolates desfetes amb xurros o amb melindros per llepar-se els dits !!! Us les recomanem !!!

2 comentaris:

  1. Aiii quina enveja. Ja tinc ganes d'anar aquest any per nadal i fer la mateixa ruta que tu, inclosa la xocolata desfeta, of course!

    ResponElimina
  2. Nosotros, por casualidad, estuvimos el primer sábado que lo abrieron, por la mañana y se estaba fenomenal. En esta casa no somos mucho de belenes, pero había un puesto de utensilios de cocina para niños/as que era precioso..¡me enamoré de todos! besos.

    ResponElimina