dilluns, 19 de desembre del 2011

Ens ho passem genial en el Parc Catalunya (Sabadell)

Últimament estem estudiant la zona de parcs i jardins dels voltants de casa nostra. I és que el nostre calendari d'advent ens te molt ocupats.

Fa uns dies vam estar en el Parc Catalunya, a Sabadell.

Els nens ho van passar moooolt bé !!! Mamaaaaaa aquí volem tornar moltes vegades mes, eh????

Vam començar la visita amb un passeig en un trenet a vapor. Un recorregut pel parc que va durar 20 minuts. Vam passar per túnels i ponts. (Cost del bitllet: 1,5 euros !!!)



Després del passeig, vam anar al cotxe, vam carregar amb la motxilla del pícnic, i vam començar a caminar!! Vam arribar a un llac ple d'ànecs i cignes ... Els nens ràpidament es van posar "manos a la obra", i és que els animalets estaven desitjant menjar una mica d'herba !!!


I el gran descobriment del dia, una zona espectacular per practicar l'equilibri amb bici o inclús saltant, una zona plena de roques, pneumàtics gegants, fustes i cilindres de ciment. Pels meus fills el paradís !!! Van estar corrent i saltant sense parar !!! Un excel-lent exercici de psicomotricitat !!!








Quan ja portàvem una bona estona jugant, vam tenir espectacle en viu i en directe, i es que va venir un noi amb la seva bici a practicar. El Pau estava encantat de la vida !!!


En total vam estar com hora i mitja!!! Després d'aconseguir arrencar als nens de la zona d'equilibris, vam fer un curt passeig i vam descobrir una zona de joc fantàstica, amb tobogans gegants, petites cames elàstiques, i vam trobar fins i tot un vaixell pirata navegant per un mar ple de dofins, taurons i cocodrils !!! Tota una aventura !!!






El parc està genial per passar-hi un dia amb els nens !!! Diversió assegurada !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada