divendres, 6 de maig del 2011

Un premi, un reconeixement !!!

L'Inma i la Sabrina m'han concedit un premi, el meu primer premi !!! M'ha al-legrat molt, la veritat, doncs és un reconeixement per la feina que hi ha radera d'un bloc. Moltíssimes gràcies noies !!!


Per recollir el premi vaig llegir que he de concedir-lo a 10 blocs que m'agradin. Després de molt rumiar, m'he decidit pels que més m'han "enganxat" en els meus inicis en el mon dels blocs.

Aquí va la meva llista:

No se si s'acostuma a fer, però els hi "retorno" el premi a l'Inma i la Sabrina. 

1.- Para mi peque con amor. El seu bloc m'inspira moltíssim, i en trec idees genials per fer amb els meus fills. És el primer bloc que vaig conèixer, i el que més m'ha "enganxat". Gràcies a ella em vaig iniciar en aquest "mundillo" !!!

2.- Joguines al menjador. Del bloc de la Sabrina també n'he tret un munt d'idees. M'agraden molt les manualitats que fa amb les seves filles; ja en tinc una llista per fer amb els meus nens.

3.- En el país de las hadas. Un lloc magnífic per perdre't. Del bloc de la Lola i la seva mama també he tret moltes idees. Sobretot hem ampliat el nostre coneixement musical gràcies al munt de refrències que hi surten en el bloc. Als meus fills els encanten els "jocs de mans i dits" que he après gràcies a elles !!!

4.- NeoRurals. M'agrada molt llegir el dia a dia de la Laka i el seu fill, el Martí. M'agrada el seu estil de vida i criança.

5.- Biblioabrazo. El bloc de l'Anna és magnífic !!! M'agrada tot el que hi escriu. Tinc un munt de contes pendents de llegir als meus fills gràcies a ella. 

6.- Churumbea que algo queda.Un bloc magnífic d'on també trec moltes idees. M'encanta tot el que fan !!!

7.- Pinta la lluna. Aquest bloc l'he descobert fa poc. La Marisol és una artista, és increïble la creativitat que te!! Una joia de bloc!!

8.- Mirades. Un bloc increible!! Amb un munt d'idees estupendes!! Recomanable 100%

9.- Montessori hoy. Juntament amb el bloc de la Inma, aquest va ser dels primers que vaig conèixer. He fet moltes de les activitats que proposen i hem après moltíssim !!

10.- Cienciacional. Ple d'idees per fer "experiments" amb els petits!! Al Jan principalment li encanten totes les activitats que hem probat d'aquest bloc.

El mon dels blocs és increible, en pots treure infinitats d'idees, no te les acabes mai!!!  Tots i cada un del blocs que llegeixo m'agraden, tots tenen un punt especial i únic. El dia a dia a casa nostra ha canviat molt gràcies a això!!!


5 comentaris:

  1. Gracias Silvia, no hay nada mejor en este mundillo de los blogs que sentirte leida, y seguida ya ni te cuento...

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies guapa!!! es molt bonic aquest reconeixement.
    Una abraçada molt forta Sílvia.

    ResponElimina
  3. Muchísimas gracias, Silvia!!
    Conocer tu blog, sí que ha sido un buen premio y me encanta. Ya no dejo de seguirte ;)

    Un beso fuerte
    Ana

    ResponElimina
  4. Silvia, muchísimas gracias por acordarte de mí, eres un solete! Perdona si estos días entro menos, pero es que este mes de mayo, fin de curso..., voy fatal de tiempo! Publico y leo, pero no tengo mucho tiempo. Me estoy reorganizando para sacar ese tiempo bloguero que tanto me gusta! Besicos!

    ResponElimina
  5. Moltíssimes gràcies Sílvia pel reconeixement! els premis sempre son una gran abraçada virtual! Ens anem llegint. Salut!

    ResponElimina