dilluns, 9 de maig del 2011

Cap de setmana a Zaragoza !!!

Fa un parell de caps de setmana vam anar a Zaragoza a visitar a una gran amiga meva, la Marta, i a la seva família, parella i dos nenes precioses!!! Vam passar un cap de setmana divertit, gaudint de la seva companyia!!

El dissabte vam aprofitar per anar a un parc que ells havien visitat una vegada, SENDA VIVA, (http://www.sendaviva.com/Sec_Home/wf_home.aspx). Està a una horeta de Zaragoza. Ens ho vam passar pipa!!!

                                                          Palmira

SENDA VIVA ofereix un munt d'activitats per fer amb els nens: es poden veure una gran varietat d'animals, hi ha atraccions per grans i petits, fan exhibicions de vol de rapinyaires, tenen un petit circ que als nens els va encantar, hi ha una carpa on expliquen contes, un llac amb barquetes, jocs d'aigua...
En fi, moltíssimes opcions per passar un dia magnífic amb la família!!!





A nosaltres ens va agradar molt l'entorn i sobretot la tranquil-litat que s'hi respirava, no hi havia molta gent, no vam haver de fer ni una sola cua !!! Un dia genial!!!

Com vam arribar al migdia ens vam perdre bastantes coses, així que ja vam quedar que al setembre farem un altra escapada per tornar-hi !!! Us ho recomenem!!!

1 comentari:

  1. Nosotros no hemos estado, pero siempre me han hablado muy bien de Senda Viva... Esperaremos un poco para ir, así Acher disfrutará más! me alegro de que lo pasarais bien! Un besico.

    ResponElimina