dilluns, 16 de maig del 2011

Aquest dissabte ... anem de marxa amb els peques !!!!

Doncs si, aquest dissabte al vespre sortirem amb els nens .....  marxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

I es que ja fa uns quants anys que el Consell d'Europa promou "La Nit dels Museus"...


... una iniciativa a la qual ja s'han sumat més de 3.000 instal-lacions de 40 països. I la cita per aquest any és aquest dissabte, 14 de maig. Entre les 19:00 hores i la 1:00 es podran visitar gratuïtament fins a 48 museus de Barcelona i la seva àrea metropolitana (així com molts altres d'arreu de Catalunya).
A part de poder visitar lliurement les exposicions permanents i temporals dels museus, moltes instal-lacions oferiran tallers infantils, concerts, teatre, recitals de poesia i visites guiades.
En aquest enllaç expliquen amb detall quins son els museus que obriran les seves portes el dissabte a la nit i les activitats que oferiran:  http://www.bcn.cat/lanitdelsmuseus/2011/ca/index.shtml

Segur que als nens els sedueix molt la idea de fer una activitat nocturna, sempre agrada fer coses que surtin de la "rutina".

4 comentaris:

  1. Gràcies per compartir aquesta iniciativa tan positiva per la canalla!!!

    ResponElimina
  2. A pasarlo bien...¡de marcha! Supongo que cuando te lanzas es porque los peques te aguantan bien por la noche, no? Yo con el mío es impensable, a las ocho y media o nueve está que ya no puede más!!

    ResponElimina
  3. Repeteixo, gràcies per compartir aquesta maravellosa iniciativa. Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Gracias por compartirlo...¡ya nos contarás cómo fue! Besos

    ResponElimina