dimarts, 22 de novembre de 2011

Un regal per al Pau !!!

Aquest any pel seu aniversari, el Pau ha rebut un regal molt especial, fet per la seva mama i el seu papa amb molt d'amor!!!

Quan vaig veure l'entrada al bloc de la Inma, vaig estar segura de que allò li agradaria molt al Pau: http://paramipequeconamor.blogspot.com/2011/10/tapiz-de-ciudad-en-fieltro.html

Faltaven pocs dies pel seu aniversari quan em vaig animar a fer-li una ciutat amb feltre per jugar amb els seus cotxets i ninos (els cotxes son ara per ara la joguina estrella del Pau). M'havia d'afanyar si ho volia tenir acabat pel 10 de novembre !!!

Vaig passar uns dies dedicada a la ciutat, anant a dormir passada la 1 de la matinada, però el resultat va compensar!!!De la versió de la Inma hi ha poques variacions, i és que em va encantar com li va quedar a ella !!!

La nostra ciutat té ...

... un parc de bombers
... una comissaria de policia i zona de botigues
... una benzinera i un taller de reparació de cotxes
... un hospital amb un aparcament per ambulàncies
... un col-legi, amb el seu parc, el seu llac ...
... una zona esportiva
... una zona d'obres
... i la zona de la granja... carreteres, rotondes, vies de tren amb les corresponents parades !!!

Al Pau li va encantar la sorpresa !!! I al Jan també !!! Els encanta explicar històries utilitzant la ciutat d'escenari. Agafem ninos de Playmobil que sempre resulten ser els amics del cole i inventem una història, i una altra i una altra !!!


                                             

La iaia Juanita es va encarregar de cosir la bossa per guardar la ciutat i la bosseta dels cotxes i ninos (si Inma, fins i tot això m'he copiat ;-). Moltes gràcies iaia !!!
                             
Va quedar tot plegat molt xulo !!!!

Necessites un temps per muntar-ho però és molt fàcil, i el millor de tot, val la pena quan veus el joc que dóna!!!

Inma, moltíssimes gràcies per la idea!!! A casa ha estat un èxit total !!!

3 comentaris:

  1. Silvia, te ha quedado muy bien, ya verás cómo lo van a disfrutar... Aquí lo instalamos prácticamente todos los días y lo llevamos con nosotros si vamos a casa de la familia... Me alegro que te haya servido de inspiración. Besos.

    ResponElimina