dimarts, 6 de setembre de 2011

Safata sensorial: aigua de colors !!!

Feia dies que no els proposava als nens una safata sensorial. La idea inicial era aconseguir omplir tres gots d'aigua just fins la línia que havia dibuixat a cada un dels gots.
El Jan els ha omplert perfectament. Primer amb l'ajut d'una xeringa, després passant directament l'aigua d'un got a un altre.

I el Pau ha inventat una nova versió i s'ha dedicat a traspassar aigua dels gots a la safata fins tenir-la ben plena !!!Ara bé, el que realment els ha emocionat ha estat quan els he proposat de tirar unes "gotes màgiques" als gots d'aigua per aconseguir convertir-la en aigua de color !!!

Amb tres tubs que tenia per casa de colorant alimentari hem començat l'experiment, i s'ho han passat pipa!!! No han parat de provar amb els diferents colors,
barrejant diferents tonalitats,

afegint-hi fulles de paper per "veure què passa",
agafant l'aigua pintada amb les mans, amb una cullera, amb els gots ... Han gastat fins l'última gota de colorant !!!!
Quan han acabat directes a la dutxa !!!

 Us recomanem que proveu, al Jan i al Pau els ha encantat !!!!!Al final els he explicat que les gotes màgiques que havíem utilitzat son colorant alimentari, i hem pensat en diferents menjars que tenen el color que tenen com a conseqüència d'aquest producte.3 comentaris:

 1. QUé experiencia tan buena!! Maravilloso y mágico colorante que da color a la vida!! Besos.

  ResponElimina
 2. Que guay! Petons de la yaya!!!

  ResponElimina
 3. Hola Sílvia,

  No hem trobat el teu correu electrònic per enviar-te informació sobre el bloc que inaugurem avui: Parlem-ne, un bloc sobre Pediatria. Ens agradaria convidar-te a visitar-ho (www.bsa.cat/pediatria) i a participar-hi.

  Gràcies i... Parlem-ne!

  parlemne@bsa.cat

  ResponElimina