diumenge, 10 d’abril del 2011

El sac màgic

Al Jan hi ha un joc que li agrada molt, nosaltres l'hem batejat amb el nom de sac màgic.

La idea l'hem tret del blog Montessori hoy http://montessorihoy.blogspot.com/2010/04/la-cajita-de-los-tesoros.html, es "la cajita de los tesoros".

Trio 3 lletres. Agafo un saquet que tenim per casa, i l'omplo amb objectes diversos, tots han de començar per una de les tres lletres triades.
El Jan agrupa els objectes amb cada una de les lletres.





És ben senzill de muntar.

A casa és un èxit, acaba de fer un i en demana un altre, hi té molta afició!!! Amb aquest joc el Jan repassa les lletres i s'apropa a l'escriptura.

L'últim dia em va sorprendre quan va voler ser ell "l'organitzador del joc", va triar les lletres i els objectes i em va proposar el seu propi "sac màgic".

4 comentaris:

  1. Qué actividad tan chula!! Me la apunto para cuando llegue Acher a esa edad...me gusta la idea. Gracias por compartirla. Un besico.

    ResponElimina
  2. Silvia,
    tinc moltes ganes de que el MArtí comenci a interessar-se per les lletres i els números, aquests dónen moltíssim de joc i aquest tipus d'activitats que planteges son fantàstiques perquè cada cop s'endinssin més a fons al món alfanumèric.
    Gràcies per la ides.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Jan, ja tinc ganes d'anar a casa teva per jugar amt tu amb aquest joc tan "xulo"...Petons de la yaya

    ResponElimina
  4. M'encanta!! Jo també me l'apunto per quan tinguin l'edat els meus dos nens! Gràcies per compartir idees tan creatives i felicitats per aquest blog tan xulo!!

    ResponElimina