dimarts, 19 d’abril del 2011

Argila vermella (arcilla roja)

Fa dies, en un dels meus viatges a l'Abacus, vaig comprar "argila vermella", i l'altre dia per fi em vaig decidir i els hi vaig treure als peques perquè provessin.

Els va agradar molt. Van estar una hora de rellotge manipulant-la, i el joc va donar per molt.

Primer es van mostrar una mica reticents a tocar-la amb les mans, utilitzaven els estris que tenim per la plastilina...




Però quan van deixar de costat les manies...

Van tallar l'argila, la van aixafar, li van donar formes


Van fer forats amb un pal, li van enganxar galets ..



Una vegada vaig llegir que un bon exercici de psicomotricitat fina pels mes petits és amagar per exemple cigrons enmig d'un tros de plastilina i que els nens els busquin amb les mans, doncs vaig provar amb els galets i l'argila i els nens van passar una estona buscant-los




Al final vam improvisar i en comptes de tirar l'argila que havíem utilitzat, vam fer uns conillets i ous de Pasqua molt especials per nosaltres...



Aquests dies marxem a passar uns dies a la muntanya i ens els emportem per pintar-los i deixar-los ben bonics!!! Amb això i un conte que ens han regalat farem la nostra celebració particular de la Pasqua.... bé, amb això i amb les "mones" de xocolata que els padrins regalaran als meus fills .... mmmmmmm!!!!

1 comentari:

  1. Qué divertido con la arcilla, ya veo que se lo pasaron genial. Yo con el peque todavía no la hemos manipulado, ni tampoco plastilina...¡tendré que probar pronto!
    A disfrutar de la montaña!
    Un beso.

    ResponElimina