divendres, 25 de març del 2011

Una joguina per treballar els colors

Inspirada en una idea del bloc Paramipequeconamor http://paramipequeconamor.blogspot.com/2011/02/el-libro-para-el-rincon-amarillo.html, he fet una joguina per treballar amb el Pau els colors bàsics: blau, verd, groc i vermell.

El material que he necessitat: quatre pots metàl-lics, cinta aïllant de color per cobrir cada un dels pots, i càpsules de cafè Nespresso.  Aquestes càpsules son perfectes perquè n'hi ha dels 4 colors, i es poden aixafar.
He cobert cada pot amb cinta d'un color. Amb un cutex he fet un tall a la tapa de cada pot per poder fer passar les càpsules. Es renten les càpsules i s'aixafen. Ja tens la joguina feta !!!




La idea és aconseguir que el Pau introdueixi cada càpsula en el seu pot corresponent.

L'altre dia els hi vaig ensenyar als meus fills i van estar una bona estona entretinguts. El Pau em va sorprendre, va saber identificar perfectament on havia d'anar cada peça. Encara que no sap anomenar els colors, però els distingeix.




Hi ha una activitat Montessori per treballar el tema dels colors, és "La primera caja de colores". Deixo l'enllaç: http://montessorihoy.blogspot.com/2008/12/la-primera-caja-de-los-colores.html.
Aquests dies tinc pensat fer les cartolines de color i començar a treballar-ho amb el Pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada